#
Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Εταιρικό προφιλ Bioway

Ένας νέος χώρος ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ -ΤΡΟΦΙΜΩΝ -ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ άνοιξε στην καρδιά της Αθήνας Πανεπιστημίου 57. 


Έχοντας εμπειρία ετών στα βιολογικά προϊόντα κάθε είδους  το κατάστημα ΒΙΟWAY είναι κοντά σας με μια ομάδα  ειδικών διατροφολόγων  , και αισθητικών για να σας συμβουλέψουν σε θέματα  αποκλειστικά βιολογικών διατροφικών επιλογών, συμπληρωμάτων διατροφής και φυτικών καλλυντικών. 


Με μεγάλη διάθεση και γνώση δημιουργήσαμε για εσάς ένα ξεχωριστό ,ζεστό και φιλικό σημείο πώλησης των προϊόντων μας ,εύκολά προσβάσιμο , με απίστευτα προσιτές τιμές διατηρώντας πάντα ψηλά τον πήχη της ποιότητας. Για τους φίλους καταναλωτές που προτιμούν τον ηλεκτρονικό τρόπο για τις αγορές του φτιάξαμε το καλύτερο e-shop σε ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΠΡΟΙΟΝΤΑ -ΤΡΟΦΙΜΑ-ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ -SUPERFOODS (συσκευασμένα και χύμα) - ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ .


Είναι αδιαμφισβήτητο ότι ολοένα και περισσότερος κόσμος είναι ανήσυχος ως προς την κατανάλωση μεταλλαγμένων τροφίμων , επίσης ότι κατανοεί πια την σημασία της πρόληψης και της βελτίωσης της υγείας του με πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα.  Στην ομάδα BIOWAY σεβόμαστε τον καταναλωτή και του προσφέρουμε γνώση, καθοδήγηση , εξυπηρέτηση και ασφάλεια  εξατομικεύοντας κάθε ανάγκη αφού ο κάθε πελάτης για εμάς είναι ξεχωριστός. 


Στην καρδιά της Αθήνας λοιπόν βρίσκετε η πηγή της μεγαλύτερης γκάμας Βιολογικών προϊόντων και εκεί θα σας καλωσορίζουν με χαρά και άμεση εξυπηρέτηση.Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι πάντα  έτοιμο να απαντήσει και να προσεγγίσει κάθε σας ανάγκη. 


Σας περιμένουμε στο νέο μας κατάστημα Πανεπιστημίου 57  έχοντας φτιάξει για εσάς ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ. 

 

Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Πανεπιστημίου 57 , Αθήνα, .Τηλέφωνο-Fax:210 32 11 803 - 210 32 11 871

Email:info@bioway.gr marketing@bioway.gr sales@bioway.gr