#
Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Πληροφορίες Αποστολής

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Με τις αγορά σας, η παραγγελία ετοιμάζετε την ίδια ημέρα και προωθείτε στις συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες ACS και ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και η παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών εντός Αττικής και για απομακρυσμένες - δυσπρόσιτες περιοχές  από 2 έως 4 μέρες.

 Οι παραδόσεις των αγορών σας γίνονται πάντα εργάσιμες μέρες και ώρες μεταξύ 9:00 πμ -18:00.

¨Όταν η παραγγελία σας είναι εντός Αττικής με αξία άνω των 39 ευρώ και έως 2 κιλά βάρους τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Παραγγελίες κάτω των 39 ευρώ και κάτω των 2kg...........4 ΕΥΡΩ

Παραγγελία άνω των 2 Kg και ογκώδη πακέτα ,προηγείται συνεννόηση με το κατάστημα. Τηλέφωνα καταστήματος: 210 32 11 803 - 871

Για παράδοση με δίωρο ραντεβού στον χώρο σας (πχ 09:00 - 11:00 και αξίας κάτω από 39 ευρώ  η χρέωση είναι επιπλέον 2,5 ευρώ.

Για παράδοση με δίωρο ραντεβού στον χώρο σας (πχ  09:00 -11:00) - και αξία παραγγελίας που δεν χρεώνεστε μεταφορικά - τότε η χρέωση είναι 5,50 ευρώ.

Η ελάχιστη παραγγελία που μπορείτε να υποβάλλεται είναι 20 ευρώ

¨Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ

     1 .Στα προϊόντα  που  πωλούνται που προωθούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος  αναγράφονται αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται από την ελληνική και διεθνής νομοθεσία. Για οποιαδήποτε παράλειψη ή παράπονο επικοινωνήστε αμέσως με τον υπεύθυνο του καταστήματος (ηλεκτρονική διεύθυνση).... .για την επίλυση του προβλήματος.

     2. Οι χρήστες και επισκέπτες της ιστοσελίδας μας μπορούν σε αυτή να ενημερώνονται για τυχόν προσφορές μας στην πώληση κάποιων προϊόντων, για  νέα προϊόντα,  για τις τιμές, για  τον χρόνο και τρόπο πληρωμής, για τον τόπο και χρόνο παραλαβής των εμπορευμάτων και για οποιοδήποτε άλλο θέμα που αφορά την πώληση και διάθεση των προϊόντων μας μέσω στης ιστοσελίδας μας.  

     3. Δικαίωμα υπαναχώρησης του αγοραστή και επιστροφής των προϊόντος που αγοράστηκε και παραλήφθηκε με οποιονδήποτε τρόπο, μπορεί να ισχύσει μόνο αν το αίτημα της υπαναχώρησης διατυπωθεί εγγράφως,  σε αποκλειστική προθεσμία δέκα ημερών από την παράδοση του προϊόντος και υπό τον όρο ότι το προϊόν θα επιστραφεί με δαπάνες του αγοραστή στην ίδια άριστη κατάσταση που παραλήφθηκε.