#
Καλάθι αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο!
  • ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΙΟ 250ΓΡΠροϊόντα Καρύδας ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΙΟ 250ΓΡΠροϊόντα Καρύδας Roll over image to zoom in

ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ ΒΙΟ 250ΓΡ

Διαθέσιμο

1,99€

Κατασκευαστής: Bioway
Κωδικός Προϊόντος: ΒΙΟ163
PRODUCT CUSTOM BLOCK

ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΡΥΔΑΣ 250γρ  .......... φυσικό γλυκαντικό με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη ιδανική για τους διαβητικούς 

Ζάχαρη καρύδας (Coconut Palm) είναι μία φυσική, ανεπεξέργαστη γλυκαντική ουσία που προέρχεται από τα άνθη της καρύδας δέντρα. Είναι από τα πιο παραγωγικά και διαδεδομένα φυτά στον κόσμο, Cocos nucifera αναπτύσσεται στα νησιά και τις παράκτιες περιοχές στα περισσότερα τροπικά κλίματα . Ζάχαρη καρύδας μας έρχεται από την Ιάβα - ένα νησί της Ινδονησίας, όπου η υψηλή υγρασία και άφθονες βροχοπτώσεις προσφέρουν εξαιρετικές συνθήκες καλλιέργειας. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα ζάχαρης που καλλιεργούνται ως φυτά μονο, καρύδα δέντρα μεγαλώνουν σε διάφορα, άγρια ζωή-περιβάλλοντος υποστήριξης που ωφελούν το οικοσύστημα . Σύμφωνα με τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών, κοκκοφοίνικα ζάχαρη είναι ένα από τα πιο βιώσιμη γλυκαντικές ουσίες στον κόσμο, που παράγει μέχρι 75 τοις εκατό περισσότερη ζάχαρη ανά στρέμμα από τη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο .
Τυπικά, η καρύδα δέντρο μεγαλώνει σε ύψος περίπου 30 μέτρα και μπορεί να έχει διάρκεια ζωής έως και 80 χρόνια. Αντίθετα με τις περισσότερες οπωροφόρα φυτά, φοίνικες παράγουν όλο το χρόνο και είναι πάντα στην εποχή. Η άκρη ενός άνθηση λουλούδι κόβεται και τα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά χυμός που ρέει συλλέγεται . Κάθε δέντρο μπορεί να δώσει κατά μέσο όρο δύο λίτρα SAP ημέρα και μία φορά ένα δέντρο καρύδας αξιοποιηθεί, ο χυμός θα ρέει συνεχώς για τα επόμενα 20 χρόνια . Σήμερα, η δημοτικότητά του εκτείνεται πολύ πιο πέρα και αναγνωρίζεται ευρέως ως μια υγιεινή, θρεπτική και εντελώς φυσικό υποκατάστατο της ζάχαρης .

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Για να πιάσει το σφρίγος από την καρύδα δέντρο, οι αγρότες πρέπει να ανέβεις στην κορυφή του φοίνικα, με μεγάλη αντοχή και επιδεξιότητα. Μετά από μια τομή γίνεται στο μίσχο του λουλουδιού καρύδας, το σφρίγος αρχίζει να τρέχει. Είναι συνήθως συλλέγονται το πρωί, μερικές φορές σε άδεια κελύφη καρύδας ή μπαμπού δοχείο.
Στη συνέχεια θερμαίνεται σε μεγάλα ανοικτά δοχεία μέχρις ότου το ημιδιαφανές υγρό μετατρέπεται σε ένα παχύ και συμπυκνωμένο σιρόπι, που είναι γνωστή ως jaggery. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, το νερό, ασβέστη και φλούδα οργανικό mangosteen του προστίθενται εμποδίσουν την γρήγορη ζύμωση. Ενώ ζύμωση είναι αναγκαία για την προετοιμασία της καρύδας κρασί ή ξύδι, πρέπει να αποφεύγονται στην παραγωγή της ζάχαρης. Το σιρόπι αφήνεται να ψυχθεί και που σε ένα στερεό πάστα, η οποία, ανάλογα με την καραμελοποίηση που έχει συμβεί, μπορεί να είναι ένα πολύ βαθύ καφέ χρώμα. Λόγω της ελάχιστης επεξεργασία και παραγωγή μικρών παρτίδων του προϊόντος αυτού, η γεύση, το χρώμα και η υφή μπορεί να διαφέρει από παρτίδα σε παρτίδα, ακόμη και μεταξύ των πακέτων. Η πάστα στη συνέχεια μεταφέρεται σε ένα κέντρο επεξεργασίας για κοκκοποίηση. Οι κρύσταλλοι της ζάχαρης είναι ξερά, κοσκινισμένο και επιθεωρούνται προσεκτικά, εξασφαλίζοντας ότι μόνο προϊόν της υψηλότερης ποιότητας συνεχίζει να ζυγίζονται και, τελικά, συσκευασμένα.

ΟΦΕΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

Coconut Palm Sugar θεωρείται ότι είναι ένα από τα υγιέστερα μορφές των γλυκαντικών ουσιών, δεδομένου ότι είναι φυσικά χαμηλά στην γλυκαιμικό δείκτη (GI). Όταν τρώγονται υδατάνθρακες (άμυλο και ζάχαρη) που μετατρέπονται σε γλυκόζη και να αντληθεί στην κυκλοφορία του αίματος. Χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη απελευθερώνουν γλυκόζη πιο αργά και σταθερά, και ως εκ τούτου καλύτερα για τον έλεγχο των επιπέδων σακχάρου στο αίμα στο σώμα . Coconut ζάχαρη παλάμες βαθμολογείται ως GI 35. Συγκριτικά, τα περισσότερα εμπορικά παράγεται ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο έχουν GI περίπου 68. Το γεγονός αυτό καθιστά Coconut Palm ζάχαρη είναι προτιμότερη επιλογή για τους διαβητικούς που πρέπει να ακολουθήσετε μια δίαιτα χαμηλή σε γλυκαιμικό. Καρκίνος, η παχυσαρκία και οι καρδιαγγειακές παθήσεις έχουν όλα συνδέονται με την υπερβολική κατανάλωση ραφιναρισμένου και με υψηλό γλυκαιμικό δείκτη υδατάνθρακες? Καρύδας Sugar Palm δεν φέρουν τους ίδιους κινδύνους των ασθενειών αυτών και έτσι προσφέρει μια φυσική, θρεπτική εναλλακτική λύση για τη ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο και τεχνητά γλυκαντικά ίδια. Επιπλέον, η σταδιακή και ελεγχόμενη απελευθέρωση των κρασπέδων ενέργειας πόθους μεταξύ των γευμάτων και βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους .
Με μια πληθώρα βιταμινών και 16 αμινοξέων, καρύδα ζάχαρη έχει μια θρεπτική πολύ πιο πλούσια από ό, τι όλα τα άλλα εμπορικά διαθέσιμα γλυκαντικών . Γλουταμίνη είναι το επικρατέστερο παρόν αμινο οξέος σε ζάχαρη καρύδας παλάμη και είναι γνωστό για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και την προώθηση της επισκευής ιστού. Επίσης, έχει βρεθεί ότι μειώνει το χρόνο επούλωσης για όσους αναρρώνουν από τραυματισμό, χειρουργική επέμβαση, τραύμα και έντονη άσκηση. Καρύδας παλάμη ζάχαρη περιλαμβάνει επίσης 12 από τις βασικές συμπλοκών βιταμίνης Β, και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ινοσιτόλη η οποία είναι απαραίτητη για την υγιή νεύρο και τη γνωστική λειτουργία. Ινοσιτόλη είναι επίσης για να βοηθήσει την καταπολέμηση της κατάθλιψης .

Μεταξύ των πολλών θρεπτικών συστατικών που περιέχει ζάχαρη παλάμη καρύδας είναι άζωτο, σημαντική για τη διατήρηση μιας υγιούς καρδιάς. Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από το φιλιππινέζικο Τροφίμων και Διατροφής Research Institute δείχνει ότι η κοκκοφοίνικα ζάχαρη περιέχει 2020 ppm αζώτου σε σύγκριση με τα 100 ppm καστανή ζάχαρη του. Ραφιναρισμένη λευκή ζάχαρη δεν περιέχει άζωτο σε όλα. Ομοίως, καρύδα παλάμη ζάχαρη περιέχει 10, 300 ppm καλίου (που σχετίζεται με ελεγχόμενη ζάχαρη και επίπεδα χοληστερόλης) και 790ppm της φωσφόρου (ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη των κυττάρων, την ανάπτυξη των οστών και τη λειτουργία των νεφρών). Λευκή ζάχαρη περιέχει μόνο 25ppm και 0.7ppm αντιστοίχως  .
Η ζάχαρη καρύδας μας είναι μια πλούσια γεύση, με χαμηλό γλυκαιμικό γλυκαντικό, καλλιεργήθηκαν με βιώσιμο τρόπο στην Ινδονησία. Γεμάτο θρεπτικά αμινοξέα και βιταμίνες, έχει μια γλυκιά caramelly γεύση και μπορεί να υποκατασταθούν άμεσα για την κρυσταλλική ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο σε κάθε αγαπημένη συνταγή. Χρησιμοποιήστε το ψήσιμο, για να γλυκάνει πρώτες συνταγές σοκολάτας ή ως χαμηλό GI εναλλακτική λύση για να γλυκάνουν τα ποτά.
Ζάχαρη Καρύδας μας είναι 100% PURE, ολόκληρο το νέκταρ άνθος καρύδας, σε κόκκους, από Cocos nucifera, το πράσινο δέντρο καρύδας.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: