-
Roll over image to zoom in
ΚΑΝΕΛΑ ΒΙΟ ΣΚΟΝΗ 50ΓΡ
Άμεση παραλαβή / Παράδοση 1 έως 3 ημέρες
1,69€
ΚΑΝΕΛΑ .......ενα φυσικο προιον για οσους εχουν ζαχαρο
Η κανέλα(κάσια) είναι ένα άλλο μπαχαρικό που μοιάζει με την αυθεντική κανέλα, αλλά καμία σχέση δεν έχει με τις θαυματουργές ιδιότητές της. Μάλιστα η Κάσια (ή Κασσία) είναι πλούσια σε ένα συστατικό που ονομάζεται ΚΟΥΜΑΡΙΝΗ, μια ΤΟΞΙΚΗ ουσία που σε μεγάλη ποσότητα βλάπτει τα νεφρά και το συκώτι.
Η Κινεζική Κασσία παράγεται τόσο στην Κίνα όσο και στο Βιετνάμ.
Η Κάσια έχει σκούρα ξυλάκια, χοντρά, με λίγες στρώσεις και δεν σπάνε εύκολα. (ΝΑΙ, σαν αυτή που έχετε στο σπίτι σας και που τόσα χρόνια τη λέτε κανέλα).
Η κάσια είναι φτηνή και την πουλάνε σαν κανέλα γιατί έχει και το όνομα Κινέζικη κανέλα.
Ο φλοιός της κάσιας (τόσο σε σκόνη ή ολόκληρος, όσο και σε μορφή "stick"), χρησιμοποιείται ως αρωματική ουσία για τα προϊόντα ζαχαροπλαστικής, επιδόρπια, γλυκά και το κρέας· αναφέρεται σε πολλές συνταγές κάρι, όπου η κανέλα Κεϋλάνης είναι η λιγότερο κατάλληλη. Η κάσια μερικές φορές προστίθεται στην κανέλα Κεϋλάνης, αλλά είναι ένα πολύ χοντρύτερο, τραχύ προϊόν. Η κάσια πωλείται ως κομμάτια του φλοιού (όπως απεικονίζεται παρακάτω) ή ως σκέτα καλάμια ή μασούρια. Τα μασούρια της κάσιας, ξεχωρίζουν από την κανέλα Κεϋλάνης ως εξής: Η κανέλα Κεϋλάνης έχει πολλές λεπτές στρώσεις και μπορεί εύκολα να γίνει σκόνη, χρησιμοποιώντας ένα μύλο του καφέ ή μπαχαρικών, ενώ, τα μασούρια της Κασσίας είναι εξαιρετικά σκληρά και συνήθως αποτελούνται από μια παχιά στρώση.
Γράψτε μια αξιολόγηση
Το Όνομα σας:Η Αξιολόγηση σας: Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!
Βαθμολογία: Κακή Καλή
Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: